Privacybeleid

Welke informatie wordt verzameld en waarvoor?

Bij het invullen van het contactformulier worden er gegevens gevraagd zoals naam, firmanaam, telefoon, e-mailadres en jouw bericht. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn directe persoonsgegevens. De ingeschrevene verschaft steeds zelf de persoonsgegevens aan via het online formulier en kan op die manier een zekere controle uitoefenen. Aangezien Christiaan Henau BVBA zijn diensten voornamelijk aan andere bedrijven aanbiedt zijn deze gegevens meestal gelinkt aan bedrijfsgegevens. We vragen deze gegevens om verdere communicatie te bevorderen en uw vraag te kunnen beantwoorden. Het kan zijn dat bepaalde berichten opgeslagen worden in de mailbox van info@christiaanhenau.be. Indien u dit niet wenst, kunt u dit ons altijd melden.

Hoe beschermen we uw gegevens?

Er worden verscheidene beveiligingsmaatregelen genomen om uw persoonlijke informatie te beschermen wanneer je jouw persoonlijke gegevens invoert, wijzigt of bekijkt. De website wordt gehost door een professioneel webhostingbedrijf.

Worden er cookies gebruikt?

Nee, er worden geen cookies gebruikt op de website.

Gegevens naar derden?

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor intern gebruik binnen Christiaan Henau BVBA. We kunnen u dan ook geruststellen dat persoonsgegevens niet verkocht, doorgegeven of meegedeeld worden aan derde partijen die aan ons verbonden zijn. Christiaan Henau BVBA heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.

Alleen Online Privacy beleid

Deze online privacy beleid is enkel van toepassing enkel op gegevens verzameld via de website en niet op verzamelde offline gegevens.

Veranderingen aan het Privacy beleid

Door het gebruiken van de website en als er wijzigingen komen over het privacy beleid, dan zullen die wijzigingen getoond worden op deze pagina, en/of verzonden worden via email om u op de hoogte te brengen van enige wijzigingen, waarbij u toestemming geeft aan ons privacy beleid.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacy beleid dan kunt u me contacteren via onderstaande gegevens:

Christiaan Henau BVBA
Zonnebloemstraat 18.1
9500 Geraardsbergen

T +32 (0)54 41 27 52

G +32 (0)475 81 72 63

info@christiaanhenau.be